Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Egy kicsit pihentünk a tegnapi Gasztro WAMP után. De most itt vagyunk, hogy beszámoljunk:

Eleinte helyi ruha-, ékszer-, cipő-, tárgytervezők számára jött létre ez a havonta egy vasárnapon működő egésznapos vásár és bemutató. A megalakulás óta sok egyéb programmal bővült (pl. már gyerekekkel is érdemes nekiindulni..), na de ami most decemberben MINDEN vasárnap a Millenárison várja a látogatókat az szerintünk az egyik legjobb dolog Budapesten..

Köszönhetően a WAMP-os lányok nyitottságának és Lila Fügének gasztro résszel bővült az esemény, csupa-csupa finom és igényes (nagyrészt) sajátkészítésű ínyencséggel. Mi már a kipakolásnál éreztük, hogy jó helyre kerültünk: egy pálinkaárus és egy bortermelő közé.. 🙂 De a házisajtost se bírtuk érintetlenül ott hagyni. Mi például tőlük hozott sajtból ebédeltünk. A legtöbb helyen kóstolni is lehetett, szóval ha másért nem, ezért már érdemes kijönni a követlező vasárnapokon…

És akkor rólunk: szerencsére szinte leülni sem volt időnk, hárman voltunk a kis asztalunknál és 13 féle termékünkből bőséggel fogyott. A most vasárnapi kedvenc egyértelműen a frissen megfőtt narancs marmalade volt, amit eredeti angol recept alapján főztünk, de a saját ötleteinkkel vegyítve és a pirosszőlőből készült lekvár, ami elsőre mindenkinek furcsa volt, de a kóstoló után mosolyt fakasztott a legtöbb arcra. A chilis szőlő szószból úgy látszik keveset csináltunk, mert abból alig maradt, és a csipkebogyólekvár is sokakban a gyermekkor nagymamalekvárját juttatta eszébe.. Na ez nekünk nagyon jólesett.

A rövid pihenő után most újult erővel ma még befőztük a maradék narancslekvárt… Csak mert annyira sokan szerették és vitték. Köszönjük az eddigi vásárlásokat és várunk Titeket most vasárnap is reggel 10-től este 8-ig!

Reklámok