Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Tegnap lezárult a decemberi Gasztro WAMP-sorozat.

Először is azoknak köszönjük a nagy érdeklődést, akik ellátogattak a standunkhoz és megkóstolták, megvették a termékeinket. Sok emberrel jutott egy kicsi időnk beszélgetni is receptekről, ételekről, tényleg jó dolgokat hallottunk és tanultunk és reméljük mi mondtunk  néhány izgalmas, kipróbálásra váró dolgot, összetételt.

Az a célunk, hogy az ételekről, legyen szó hagyományosról, vagy különlegesebbről, újra beszélgessünk, tanuljunk egymástól, hiszen nincs is jobb annál, mint együtt megtervezni egy ételt, megfőzni/sütni és aztán együtt megenni.

Na ennek az egyik első lépése lehet egy ilyen Gasztro vásár. Mi azt szerettük a leginkább, hogy (persze a pörgős munka mellett) sokat beszélgettünk és kóstoltunk: beszélgettünk a vásárlókkal, beszélgettünk és kóstoltunk a szomszéd standdal, meg a körülöttünk lévőkkel (ezért is volt jó, hogy kétszer más helyre kerültünk a 3 hétvégéből). Így jutottunk finom borokhoz, pálinkához, csokoládéhoz, nagyon-nagyon jó kis olívaolajhoz, sajtokhoz. Jó volt látni és átélni, hogy mennyi ember szeret jót enni és szeret erről beszélni 🙂

Egy igazi modern agóra volt. És reméljük nemcsak volt, hanem lesz is minél gyakrabban, minél több helyszínen.

Ezúton köszönet a WAMP-os lányoknak és Lila Fügének a szervezésért és a finomságokért. Jó kis válogatás volt, igazi megfűszerezése az általunk már eddig is kedvelt WAMP-nak!

No és ugye a mostani hétvégék után sokatok számára egyértelmű, hogy a lekvár nemcsak hagyományos felhasználásra alkalmas, tehát palacsintához, vagy süteményekbe, hanem pl. húsokat és zöldségeket is megbolondíthatunk velük?

És még a chutney-t is megszerettétek… 🙂

Próbáljátok ki őket és írjatok nekünk! Folytassuk itt a beszélgetést, és főzzünk együtt!

Reklámok