Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A hagymalekvár régi szenvedély, és az utolsó WAMP-okon is szerepeltek két változatban: almás- és hagyományos hagymalekvár. Úgy tűnt, szerettétek, hiszen mind elfogyott 🙂

Januárban nekifogtunk, hogy a sós ételek mellé is kitaláljunk, kikísérletezzünk még finomságokat és az egyik kedvencünk a chilis hagymalekvár volt. A képek is róla szólnak, de a hagyományosból is fogyasztott bőséggel a család és baráti kör.

A gyorsan, szűk körben végzett “közvéleménykutatásból” az derült ki, hogy a sülthúsok mellé tálalt hagymalekváron túl valaki a reggeli tojásrántottájához is ezt fogyasztott, sőt szendvicsbe, jó kis barnakenyerek közé, olivapürével és paradicsomokkal megtűzdelve is fogyasztották. Hát, én is kipróbáltam, nagyon finom… Mi csak örülünk, hogy beindítottuk a kísérletezőkedvet 🙂 Ha van egyéb felhasználási ötletetek, írjátok meg nekünk, szívesen kipróbáljuk mi is!

Na és ami fontos, hogy február 20-án reményeink szerint ismét találkozhatunk a WAMP-on és hamarosan boltokba is kerül, már tárgyalunk, mert nagy örömünkre sokan érdeklődnek. Szóval hamarosan talákozunk!

A háttérben pedig láttok még egy plusz üveget (jól eldugtuk), erről szól majd a következő bejegyzés… A legújabb kísérletünk, fűszeres is, zöldséges is, igen intenzív, de mennyei. Hamarosan fotókkal és leírással leleplezzük! 🙂

Reklámok