Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Miközben az Őrségben  a hőség mellett a Hétrétország program-sorozat tombolt (az őrségi szerek és porták fesztiválja), ahol a Nyitott Porták között a mi házunk is szerepelt, és így  látogatók sokasága hallgatta a több, mint 130 éves házunk történetét, mi bőszen főztünk naponta legalább egyféle, de inkább több finomságot. A képeken a citrom pickle titkos, főzés közben készült fotóit láthatjátok és egy képet a hintaágyról, amit előbb lepett be a por, mint a mi habtestünk…

Na de sebaj, hamarosan vége a nyárnak és akkor majd pihenhetünk egy kicsit, amikor is majd jön a szőlőszezon, és a híres chilis szőlőszószunk, -lekvárunk készítésének időszaka. Hamarosan képek és fortélyok arról.

Addig is fogyasszatok, egyetek-igyatok és élvezzétek a nyár utolsó pillanatait. Végülis szép nyár lett így a végére..🙂