Edina, az Enni jó lekvárok egyik alapítója indiai ételek bemutatásával, főzéssel és vacsorával egybekötött előadást tartott a Parádsasváron, a Fényespusztai Pihenőházban.

A vendégekkel együtt fűszereket ízlelgettek és indiai hozzávalókat és az indiai gasztronómia alapjait jelentő ayurvédával ismerkedtek.

És persze a kóstolókon kívül remek kis négyfogásos menüt állítottunk össze, melyek a következők voltak:
– spenótos badzsija ötféle chutney-val: fokhagymás, zöldborsos kivis, vegyes gyümölcsös, sárgabarackos, és zöldparadicsom chutney,
– kókuszos, mazsolás piroslencsleves nanh-nal
– zöldséges curry és végül
– ananász curry

Edina indiai kultúráról, gasztronómiáról szóló előadását te is meghallgathatod, ha érdekel, kérünk írj nekünk az ennijolekvar(kukac)gmail(pont)com címre. Szervezünk tematikus vacsorákat Budapesten is.